wat voor games kun je maken met gamemaker?

The proof of the pudding is in the eating. Kijk hier naar een compilatie van gamemakergames. Zelf ben ik vooral gecharmeerd van de 2d mogelijkheden van Gamemaker. Zeker nu games maken voor de ipod/ipad en iphone (oh ja en Android) helemaal ‘in’ is, is 2d ook weer helemaal ‘in’.

De games hierboven zijn gemaakt zowel door professionele gamedesigners, semi-professionele als amateurs (en niet te min daarover denken, want amateurs komt van het latijn amare wat “houden van” betekent). Als je de link hieronder volgt zie je een paar professionele games gemaakt in gamemaker, die nu uitgegeven zijn op ipad/ipod en iphone. Ik zelf ben helemaal weg van Mr. Karohsi

http://www.yoyogames.com/game_showcases 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *