Help! ik heb geen geld maar wil toch meedoen met Gameskool…

Ja of het nu door de crisis komt of doordat je niet genoeg hebt gespaard, het kan zijn dat je even geen geld hebt om mee te doen met Gameskool. Gelukkig is daar een oplossing voor: NOPPES

Noppes is alternatief geld wat (voornamelijk in de regio Amsterdam) gebruikt wordt voor ruilhandel. Dus je kunt Noppes verdienen door klusjes, oude spullen aan te bieden en noppes uitgeven aan bijvoorbeeld Gameskool.

Maximaal 10 deelnemers per jaar kunnen met Gameskool meedoen en betalen met Noppes in plaats van geld. Dus wacht niet langer, ga naar Noppes (zoek op gameskool tussen de advertenties) doe mee met Noppes en jij kunt toch meedoen met Gameskool!

1 reactie op “Help! ik heb geen geld maar wil toch meedoen met Gameskool…

  1. goed idee! voor enthousiaste gamers heb ik een spel in kaartvorm waar een (technisch simpele) online versie van gemaakt kan worden als eerste project. het moet wel wereldwijd gebruikt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *