Reminder: meedoen met Gameskool voor Nop

Laat de crisis je niet tegenhouden: je kunt meedoen met gameskool, ook als je geen geld hebt. Je kunt namelijk ook met Noppes betalen. Tot 1 feb. 2012 voor 100 nop (betaperiode van de gameschool) en daarna voor 200 noppes.

Noppes is ruilgeld dat je kunt verdienen met klusjes aan anderen of door dingen te verkopen. Als je begint met Noppes dan krijg je er gelijk 100 en je mag 100 nop ‘roodstaan’. Dus je hebt er direct genoeg voor deelname aan gameskool.

Een abonnement op Noppes kost 20 euro per jaar en de noppes die je nodig hebt om mee te doen met Gameskool kun je door klusjes later weer terugverdienen (website maken voor iemand, helpen met een verhuizing of klussen aan huis, een vertaling maken, oppassen op kinderen, enzovoort). Misschien kun je wel een game maken voor iemand en zo Noppes verdienen!

Meer info: www.noppes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *