Een baan vinden met gamemaker expertise?

Gamemaker gold lang als een ‘amateur’-tool, maar die tijden zijn aan het veranderen. Met de studioversie die nu in beta is en waarmee je (snel) games kunt ontwikkelen voor EN windows EN mac EN het web (html5) en diverse portables (Ipod, Ipad, Android) maakt dat gamestudio’s gamemaker meer en meer gaan inzetten als ontwikkelplatform. Een Nederlandse studio die met Gamemaker werkt is Vlambeer.

Gamemaker vacatures
Dat betekent dat de eerste gamemaker vacatures te vinden zijn op het web. Bijvoorbeeld bij Handygames waar een heel ontwikkelteam gezocht wordt met kennis van Gamemaker. Je moet er wel voor verhuizen naar Duitsland (maar misschien mag je er ook wel thuiswerken 😉 ).

Ik verwacht veel meer gamemaker werk binnenkort (ook in Nederland) want de nieuwe Gamemaker studio heeft een groot aantal voordelen voor ontwikkelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *