Eerste Gameskool cursist geslaagd!

Vorige week is onze eerste Gameskool cursist geslaagd voor de cursus. In een recordtijd van niet meer dan 1 maand en 4 dagen wist hij het hele programma door te lopen (maar hij had dan ook even niets anders ernaast te doen zoals een baan of een opleiding). De andere cursisten hebben gemiddeld wat meer tijd nodig. Om iedereen rustig het programma te kunnen laten doorlopen hebben we overigens besloten de totale tijd die je er over mag doen te verlengen tot 9 maanden.

Eerste review gameskool

En dit is het commentaar wat we kregen van onze -tot nu toe- snelste leerling:

En de cursus was grappig ik moet heel eerlijk zeggen toen ik er aan begon
had ik iets heel anders verwacht weet niet precies in wat voor opzicht
Heb er veel van geleerd en weet nu wat ik met games wil doen

al met al de cursus was in meerdere opzichten heell erg nuttig

Ik wil al me hele leven iets doen met games ik wist niet precies wat
ik verwchte van deze cursus dat ik de heledag codes uit me hoofd moest gaan leren
Dat is wel iets wat ik wil gaan doen lekker programmeren
art work is niet echt iets voor mij
ik had nooit verwacht dat de cursus zoveel verschillende onderdelen van games
zou laten zien

(en met die feedback zijn wij ook blij).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *