Win een nieuw boek over de Torque 3D game-engine

(English Text Below) 

Wij besteden in Gameskool (nog) geen aandacht aan de Torque engine, maar het is zeker een van de betere opties die je nu hebt om je eigen game mee te maken, naast Gamemaker Studio, de Unreal Engine of Unity3d (en er is natuurlijk nog veel meer goeds te gebruiken). Wie Torque wil verkennen en leren kan dat doen met het nieuwe boek van uitgeverij Packtpub: ‘Torque 3D Game Development Cookbook’

torqueboek

Jij kan dit boek nu winnen! Alles wat je hoeft te doen is hieronder in de comments schrijven waarom jij graag dit boek wilt winnen. Er zijn twee exemplaren te winnen. De origineelste comments winnen. Je kunt meedoen tot 5 april a.s.

(hieronder nogmaals in Engels voor onze internationale bezoekers:)

Win A free copy of the ‘Torque 3D Game Development Cookbook’ just by commenting!

For the contest we have two copies of Torque 3D Game Development Cookbook to be given away to two lucky winners.

How you can win:

To win your copy of this book, all you need to do is come up with a comment below highlighting the reason “why you would like to win this book”.

Please note: Winners residing only in the USA and Europe would get a chance to win print copies. Others would be provided with eBook copies.

Duration of the contest & selection of winners:

The contest is valid for 14 days (until april 5th), and is open to everyone. Winners will be selected on the basis of their comment posted.

6 reacties op “Win een nieuw boek over de Torque 3D game-engine

 1. Hoi,

  Ik wil dit boek graag winnen, omdat ik graag gamedesign zou willen gaan studeren. Het is een populaire opleiding, waar ieder jaar maar 200 nieuwe studenten worden toegelaten. Ik probeer nu dus al zo veel mogelijk met gamedesign bezig te zijn, o.a. door met verschillende programma’s games in elkaar te zetten. Ik ben nu eigenlijk alleen nog maar bezig met gamemaker, maar ik wil graag met zoveel mogelijk verschillende programma’s werken. Dit boek zou dus goed helpen om met Torque te beginnen.

 2. Ik wil graag dit boek winnen! Waarom? Omdat het eruit ziet als een erg dik boek en ik dan weer even geen WC-papier hoef te kopen!

 3. Aankomend schooljaar ben ik van plan om gametechnologie te gaan studeren aan de UU. Zelf ben ik graag bezig met Unity, maar voor de opleiding die ik wil doen is alle extra kennis over engines welkom. Ik zou het boek dan ook maar al te graag aan mijn boekencollectie toevoegen!

 4. Hi,

  ik zou graag het boek willen winnen omdat ik het belangrijk vind om altijd te blijven leren en gamedesigning zie ik als volgende stap.
  Engines zijn een onderdeel daarvan waar ik graag iets meer over zou willen kunnen leren.

  Groeten

 5. Hallo,

  Ik studeer game programming aan de NHTV te Breda, waar wij regelmatig met engines van derde partijen werken.
  Ondanks dat er veel tutorials en documentatie te vinden is over Torque 3D, is het toch altijd fijner om een gedetailleerd boek te hebben die je makkelijk kan lezen waar je wilt en om eens niet naar een computer scherm te hoeven staren. Daarom wil ik dit boek graag winnen.

  Vriendelijke groet,

  Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *