Gameskool.nl

Wil je de aanbiedingen en het nieuws van Gameskool.nl volgen, like dan onze facebookpagina. Je krijgt dan automatisch alle kortingen en acties naar je toe gestuurd. Als je nu naar onze facebookpagina gaat zie je een hele mooie aanbieding die nog maar een paar dagen geldig is….

Gameskool.nl ontwikkelingen in de toekomst:

Wat valt er verder te verwachten dit jaar:

– nieuw lesmateriaal: we blijven de cursus uitbreiden en verbeteren. Ook kunnen cursisten aangeven als ze een bepaald onderwerp behandeld willen zien
– bijeenkomsten. Nog niet 100% zeker, maar zeer waarschijnlijk gaan we kijken of we elkaar af en toe eens kunnen zien in het echt tijdens een “gameskool.nl bijeenkomst” (daar bedenken we nog wel een coole term voor)
– nog meer deelnemers. We hebben nu al meer dan 50 actieve gameskool studenten. Enkele zijn al afgestudeerd maar de meeste zijn nog bezig om stap voor stap verder te leren. Elke week komen er een paar bij.
– interessante samenwerkingen met andere gameorganisaties (kan ik helaas nog niets over vertellen)
– acties, verrassingen en inspiratie op het gameskool.nl weblog.

Kortom, hou ons in de gaten!mario_banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *