Nieuw Unreal lesboek

Packt Publishing heeft net een nieuwe boek uitgebracht over de Unreal Development Kit:  Mastering UDK Game Development.

Ik heb het boek even in handen mogen hebben en het ziet er goed uit. Het niveau is half gevorderd. In het boek worden een aantal veelvoorkomende game concepten/elementen in de unreal engine uitgewerkt zoals de Third Person Shooter, Kismet, Levels en Camera’s, Screen shaking, Players’ Health, HUD, Dynamic Loot, e.a.

Fragment uit het boek waar de Kismet in wordt uitgelegd
Fragment uit het boek waar de Kismet in wordt uitgelegd

Zeker als je net zo’n onderwerp nodig hebt voor jouw eigen game is het een handig boek. Check de inhoudsopgave of je net op zoek bent naar dat topic over de unreal engine of als je gewoon meer wilt leren over de mogelijkheden van de UDK. In beide gevallen een handig boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *