Wil jij gratis games leren maken? – like ons en maak kans

Het is heel simpel: like onze facebook pagina en je maakt kans op een gratis cursus gamedesign. Elke keer als we 100 likes halen, verloten we een cursus. Je blijft dus kans maken ook als je de eerste keer er niet bij zit.

Ben je al begonnen met de cursus? Of wil je niet wachten op de loting? Geen nood, want als je begonnen bent en de loterij wint, krijg je een mooi boek over gamedesign. Een mooie aanvulling op jouw leerproces!

Veel succes en hopelijk kunnen we snel de eerste trekking doen! Zegt het voort!

2 reacties op “Wil jij gratis games leren maken? – like ons en maak kans

  1. hallo ik ben helemaal nieuw in dit onderwerp….het lijkt mij echt helemaal te gek om eigen games te maken en ik wil het graag leren.
    Ik ben zelf een gamer ..ik game heel vaak met mijn playstation en ik denk dat ik een game kan bedenken die iedereen helemaal te gek is en dat is wat ik ook wil.

  2. Kijk ik ben jordy philippaerts ik ben een website maker maar wat mijn droom is is om eigenlijk een online game te maken waar mensen zich kunnen aanmelden chatten en nog veel meer zoals habbo en doxhotel maar ik heb dit al eens gemaakt een habbo hotel maar dat was 3 jaar geleden en toen waren we met 11 mensen maar nu snap ik er niets meer van dus een cursus voor games zou leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *