Alle tutorials in Gamemaker Studio

Vanaf gisteren zijn (vrijwel) alle tutorials over Gamemaker geupdate naar Gamemaker Studio. Voor de mac gebruikers of mensen die liever met een GM 7 of 8 versie werken zijn de oude tutorials er gewoon ook nog. Ruim keus dus. Trouwens, we werken ook met programma’s als Blender, de Unreal Engine, binnenkort ook met Unity, Audacity, een tekenpakket naar keuze (van paint naar Photoshop of illustrator) en nog een hele trits kleinere tooltjes. Deze pakketten gebruiken we niet zo uitgebreid als Gamemaker Studio, maar je krijgt een goede overview van de verschillende tools en vaardigheden nodig voor het gamebouw beroep (er zit dus niet een hele photoshop of blender cursus weer in Gameskool, maar de basics van al die tools krijg je wel te zien en we helpen je op weg. Gamemaker leer je wel in detail).

GamemakerStudioTutorials
De eerste Gamemaker Tutorial waarin je in Gameskool een Nintendo Klassieker nabouwt.

Zin om mee te doen? Meld je aan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *