Sinterklaas is weer in het land

Dit jaar een beetje beladen, maar hoe dan ook: Sinterklaas is weer in het land. Dit betekent dit jaar dat we een korting op nieuwe gameskool klanten geven van 20% bovenop de toch al goedkope “extreme budget gamedesign cursus” en maar liefst 30% bovenop de uitgebreide cursus gamedesign. Gebruik hiervoor de actiekode: sinterklaas

Geldig tot 6 december (niet tot en met, dus let goed op!) 2013

sintenpiet

Gameskool actiecodes, kortingen, tips, etc.
We doen af en toe een actie, maar we gaan die niet meer elke keer op ons blog posten, want dat willen we liever gebruiken voor wat substantielere zaken zoals onze ervaringen op het gebied van het ontwikkelen van mobile games of ontwikkelingen op gebied van gamedesign. Hou daarom onze facebook pagina in de gaten, daar posten we zeker al onze aanbiedingen!

mobile gamedevelopment
mobile gamedevelopment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *