Zelf een game maken voor Sony Playstation (en andere Sony gamedevices)

Groot nieuws! Vanaf vandaag is het mogelijk om met (de uitgebreide versie) van Gamemaker Studio games te maken voor de Playstations (3,4 en Vita). Dit maakt het nog interessanter om Gamemaker Studio te leren voor (aspirant) gamedesigners en gamedevelopers.

Lees hier het persbericht van Yoyo en Sony

Als je een goed gameconcept hebt kan je het nu (binnenkort) dus ook zelf uitbrengen naar de Sony devices. Wacht niet langer, als je een goed idee hebt voor een game: leer gamemaker studio bij Gameskool en ga aan de slag.

4 reacties op “Zelf een game maken voor Sony Playstation (en andere Sony gamedevices)

  1. ik wil met een vriend een game maken ik voor de PS 3 dat dat we een Nederlands wereld maken met Nederlandse dingen bij voorbil brandweer of politie of Schiphol van Tim

  2. Ik heb een goed idee voor een game te maken heb het begin de missies en het einde al . maar ben niet goed met computers als iemand samen wil werken mmet mij stuur gerust een mail naar Ezzine_amir@live.nl

  3. We hebben het idee om een veldrit spel uit te brengen zou daar interesse voor zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *