Doe mee met gameskool en win een t-shirt

WIN: 3x een Game t-shirt naar keuze!

Onlangs werden we benaderd door Spreadshirt voor een win actie. We hebben de mogelijkheden bekeken en willen graag een actie doen met jullie! Alle deelnemers van Gameskool 2015 die zich aangemeld hebben voor 1 oktober 2015 maken kans op het winnen van een Game t-shirt naar keuze.

Bij Spreadshirt kun je heel erg veel verschillende t-shirts maar ook andere producten zelf ontwerpen en per stuk bestellen. Leuk voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor een verjaardag, feestje of andere gelegenheid. Het is eigenlijk ook erg simpel: je kiest een product, daarbij upload je je eigen design of kiest uit de database die zij hebben (zoals de game shirts, link: ) en kiest vervolgens de maat: that’s it.

Om mee te doen, meld je aan voor 1 oktober as! Bv. via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *