Nieuwe extreme budget cursussen

Wie voordelig wil leren programmeren kan bij ons twee nieuwe opleidingen volgen:

  1. Basic voor beginners – extreme budget voor 49 euro
  2. Gamemaker studio 2 – extreme budget voor 75 euro

Deze online cursussen zijn inhoudelijk gelijk aan de volledige cursussen, behalve dan dat begeleiding door een docent ontbreekt. Als je vragen hebt, dan stel je die op een forum en met je medecursisten zoek je het antwoord zelf uit. Als er huiswerk is dan kijken de gevorderde studenten het werk van de nieuwkomers na. En natuurlijk als je vastloopt met het elearning systeem (wij hebben ook wel eens een dode link 😉 ) dan zijn wij er in de achtergrond nog om te helpen. Meer informatie over deze cursussen kan je ook vinden onder het “cursussen” tabblad.

Programmeren met Gamemaker Studio 2
Programmeren met Gamemaker Studio 2