Gameskool Compleet

Wil je ‘alles’ leren?

Hieronder staat de ‘oude’ cursus Gameskool. Deze module is niet meer te koop. Je kan het lesmateriaal wel gratis bekijken op www.gameskool.org , zonder begeleiding.

Deze cursus is niet beschikbaar:

Kies dan voor de cursus Gameskool Compleet. Van die cursus zijn er 2 versies: met en zonder begeleiding

Beide cursussen bieden een compleet pakket van online lessen Gamemaker Studio, programmeren in diverse programmeertalen, Game art (animaties en sprites) tekenen, Gamedesign en Gamesound. Het verschil tussen de “Compleet” cursus en de “Do-it-Yourself” cursus is of je wel of geen begeleiding wilt. Bij “Compleet” is er een docent (op afstand) die je helpt met huiswerk en vragen. Bij de “Do-It-Yourself” is het lesmateriaal hetzelfde, maar doe je samen met andere deelnemers de oefeningen en help je elkaar als je er niet uitkomt (door middel van forums).

 

 

 

 

Modules:

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen: klik op het tabblad “modules” boven. Let op bij beide cursusvarianten zijn de onderdelen Basic en Javascript zonder begeleiding. Wil je leren programmeren met begeleiding, kies dan voor de losse cursus programmeren.

Prijs:
Gamedesign Compleet opleiding:  250 euro.
Gamedesign DIY opleiding: 49 euro. 

Aanmelden:
Aanmelden voor de Gamedesign Compleet opleiding via deze link
Aanmelden voor de Gamedesign DIY opleiding gaat via deze link

Cursusduur: plus minus 3 maanden (op basis van een paar uur per week er aan werken). Je mag maximaal 1 jaar over deze cursus doen.

Certificaat: Indien je deze cursus met een voldoende afrondt krijg je een certificaat. Om te slagen moet je huiswerk inleveren (handschetsen en digitale schetsen) en slagen voor toetsen. Je hoeft niet alle andere cursussen te doen om dit certificaat te halen.

Let op: je kan de Gamemaker module doen met de gratis versie van Gamemaker .